Logo Ieder kind verdient een verjaardag

Zaterdag 11 februari 2023

Kom daten en verjaardagsboxen inpakken bij Stichting Jarige Job in Rotterdam!
Op zaterdag 11 februari 2023 organiseert Stichting Jarige Job in samenwerking met Mingle the Single en Pepper ‘Daten met je Hart’; een gelegenheid om leuke vrijgezellen te ontmoeten en daarnaast iets te doen voor kwetsbare kinderen in Nederland. Tijdens het daten vul je namelijk verjaardagsboxen voor kinderen die hun verjaardag niet kunnen vieren, omdat er thuis geen geld voor is. In de verjaardagsboxen gaan cadeautjes, traktaties, versiering en alle ingrediënten voor een feestelijke verjaardagstaart!

De inschrijving voor Daten met je Hart 2023 is gesloten. Houd onze website en socials in de gaten voor Daten met je Hart in 2024. Of schrijf je onderaan deze pagina in voor onze nieuwsbrief, zo ben je als eerste op de hoogte van onze evenementen!

Wat is Daten met je Hart?

Daten en tegelijkertijd het verschil maken! Steek samen met andere singles handen uit de mouwen voor kwetsbare kinderen onder het genot van een drankje, hapje en een leuk gesprek. Deelname is vanaf 25 jaar en deelname kost €10,00. Benieuwd naar wat je kunt verwachten? Bekijk hieronder de aftermovie van Daten met je Hart 2022!

 

Daten met je Hart 2023 is inmiddels achter de rug en was een groot succes. Bekijk hier de foto’s en de aftermovie.

Waar en wanneer is daten met je hart?

Datum: zaterdag 11 februari 2023
Tijd 50-plussers: 12:45 – 16:00 uur
Tijd 50-minners: 14:45 – 18:00 uur
Locatie: Van Nellefabriek | Van Nelleweg 1 (Hal K & Hal L) 3044 BC Rotterdam
Download routebeschrijving.

Nieuwsbrief ontvangen?
Doneer via Tikkie
Zoeken in Stichting Jarige Job