14 februari 2023

Kom daten en verjaardagsboxen inpakken bij Stichting Jarige Job in Rotterdam!
Op Valentijnsdag 2023 organiseert Stichting Jarige Job ‘Daten met je Hart’; een gelegenheid om leuke vrijgezellen te ontmoeten en daarnaast iets te doen voor kwetsbare kinderen in Nederland. Tijdens het daten vul je namelijk verjaardagsboxen voor kinderen die hun verjaardag niet kunnen vieren, omdat er thuis geen geld voor is. In de verjaardagsboxen gaan cadeautjes, traktaties, versiering en alle ingrediënten voor een feestelijke verjaardagstaart!

Kom je ook? Meld je snel aan via het aanmeldformulier.

Wat is Daten met je Hart?

Daten en tegelijkertijd het verschil maken! Steek samen met andere singles handen uit de mouwen voor kwetsbare kinderen onder het genot van drankje, hapje en een leuk gesprek. Deelname is vanaf 18 jaar en gratis, maar een vrijwillige bijdrage wordt zeker gewaardeerd! Doneren kan hier.

Benieuwd naar wat je kunt verwachten? Bekijk de foto’s en aftermovie van Daten met je Hart 2020!

Waar en wanneer is daten met je hart?

Datum: dinsdag 14 februari 2023

Tijd: 19.00 – 22.00 (Om 18:30 uur gaat de deur open)

Locatie: Van Nellefabriek | Van Nelleweg 1 (Hal K & Hal L) 3044 BC Rotterdam
Download routebeschrijving.

Daten met je Hart wordt mede mogelijk gemaakt door: Revelation events, DeliBert, Coca-Cola en Boland.

Doneer via Tikkie