Jarige Job Inpakmarathon | 24 & 25 juni 2022 | Van Nelle Fabriek Rotterdam

Ook dit jaar vindt de Inpakmarathon plaats bij Stichting Jarige Job in Rotterdam! Op vrijdag 24 en zaterdag 25 juni komen honderden vrijwilligers in shifts van ieder 2 uur verjaardagsboxen inpakken op onze feestelijke locatie in de Van Nelle Fabriek.

Ook jij kunt erbij zijn, als individu of met een groep vrienden. Het doel? Zoveel mogelijk verjaardagsboxen vullen voor kinderen uit gezinnen met minder geld. Bekijk hier het schema met de verschillende thema’s en tijden en schrijf je in via het formulier onderaan de pagina.

Kan je niet komen of zitten alle shifts al vol? Dan kan je meedoen aan de online Inpakmarathon! We gaan namelijk niet alleen zoveel mogelijk verjaardagsboxen fysiek vullen, maar willen ook zoveel mogelijk geld ophalen, want de boxen moeten ook bekostigd worden.

Doe mee met de online Inpakmarathon!

Doneer via Tikkie