Logo Ieder kind verdient een verjaardag

Jarige Job Tour de Loer

Download de Tour de Loer app hier

Groot nieuws! Van 15 oktober t/m 6 november 2022 kunnen jij en al je vrienden een unieke ervaring in de binnenstad van Rotterdam beleven! Stichting Jarige Job trakteert jou namelijk op Tour de Loer.

 

Loop deze herfstvakantie de Tour de Loer in Rotterdam!

Met Tour de Loer doorloop je een feestelijke route waarbij je tijdelijke pop-up locaties bezoekt en je telkens weer verrast wordt! Laat je onderdompelen in kleurrijke taferelen van te gekke kunstenaars en maak hilarische foto’s met instaproof decors. En dat is nog niet alles! Je ontdekt ook eindelijk wat het beste-cadeau-ever is én je stelt zelf een vrolijke verjaardagsbox voor Stichting Jarige Job samen. Geloof ons, Tour de Loer wil je niet missen! En terwijl wij jou trakteren op een onvergetelijke ervaring, draag jij door jouw deelname een steentje bij aan Stichting Jarige Job. Geweldig!

De Tour de Loer app

Tour de Loer maakt het je heel makkelijk om de hele tour door Rotterdam Centrum te lopen. Met de Tour de Loer app vind je met gemak alle Tour de Loer shoplocaties door het centrum van Rotterdam. De app is tegelijkertijd een stempelkaart waarmee je de bezochte locaties af kunt vinken en per locatie kun je hier ook je leukste, gekste of mooiste foto’s uploaden. In de app kun je bovendien leuke weetjes over de pop-up shops lezen. In de app kun je per shoplocatie een onderdeel van een verjaardagsbox doneren. Als je alle onderdelen gedoneerd hebt, heb je een verjaardag voor een kind mogelijk gemaakt.

Toch liever een stempel- en routekaartje op papier? Dat kan ook, deze zijn af te halen in iedere Tour de Loer shop.

Download de Tour de Loer app hier.

 

Tour de Loer: Een feestelijk uitje voor het hele gezin

Tour de Loer is voor jong en oud. Trommel je vrienden en familie alvast op en laat je straks meevoeren in een wereld vol feest, kleur en sensatie. Let op, Tour de Loer is er alleen van 15 oktober t/m 06 november 2022, dus zorg ervoor dat je deze ware experience in Rotterdam niet mist! Wij kunnen niet wachten om je te verwelkomen bij Tour de Loer.

 

Openingstijden pop-up shops Tour de Loer

Maandag: 12.00 – 17.00 uur
Dinsdag: 11.00 – 17.00 uur
Woensdag: 11.00 – 17.00 uur
Donderdag: 11.00 – 17.00 uur
Vrijdag: 11.00 – 20.00 uur
Zaterdag: 11.00 – 17.00 uur
Zondag: 12.00 – 17.00 uur

 

Tour de Loer Hoodie

De opvallende hoodie is speciaal ontworpen voor Tour de Loer. Door de aankoop van deze limited edition Stichting Jarige Job hoodie doneer je een verjaardagsbox aan kinderen die hun verjaardag niet kunnen vieren omdat daar thuis geen geld voor is. In de verjaardagsbox zit alles wat nodig is voor een echte verjaardag, thuis én op school! De verwachting is dat dit jaar 100.000 kinderen hun verjaardag kunnen vieren met de hulp van Jarige Job. Koop hier je Tour de Loer Hoodie!

Heb je vragen over Tour de Loer?

Heb je op dit moment vragen over Tour de Loer? Mail ons en wij nemen zsm contact met je op: tourdeloer@stichtingjarigejob.nl.


Foto’s: Mirjam Lems, Arjan Broek en Jelle Postma
Video: Snip Snap on Social

 

Tour de Loer is een initiatief van Stichting Jarige Job

Stichting Jarige Job is van mening dat ieder kind een verjaardag verdient. In Nederland zijn er ieder jaar weer kinderen die hun verjaardag niet kunnen vieren, omdat er thuis geen geld voor is. Stichting Jarige Job helpt deze kinderen door het geven van een verjaardagsbox t.w.v. €35,-. Hierin zit alles wat nodig is voor een echte verjaardag, thuis én op school! Meer weten over Stichting Jarige Job? Klik hier!

Tot Tour de Loer!

Tour de Loer is mede mogelijk gemaakt door onze vriend

VolkerWessels

Nieuwsbrief ontvangen?
Doneer via Tikkie
Zoeken in Stichting Jarige Job