Logo Ieder kind verdient een verjaardag

Wat kun jij doen

Alle hulp is welkom, van simpelweg doneren tot zakelijke supervriend worden van Stichting Jarige Job. Misschien ben je op zoek naar een onderwerp voor je spreekbeurt of wil je met je klas een actie opzetten?

Doneren en schenken

Vind jij ook dat ieder kind een verjaardag verdient? Voor nog geen 35 euro kan een kind van zijn verjaardag weer een echte feestdag maken.

Lees verder
Kom in actie

Organiseer je een sponsorloop, viert jouw vereniging een jubileum of start je een andere actie? Wij ondersteunen je actie graag!

Lees verder
Verjaardagswinkel

In deze bijzondere winkel bestel je cadeaus, wat lekkers of een hele verjaardagsbox voor een kind dat zijn verjaardag niet kan vieren.

Lees verder
Kom ons helpen

Wil jij samen met je collega’s je handen uit de mouwen steken bij Jarige Job?

Lees verder
Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ontwikkelingen, acties en evenementen van Stichting Jarige Job!

Lees verder
Word vrijwilliger/stagiair(e)

Jarige Job is landelijk actief en dat kan niet zonder de hulp en inzet van vele vrijwilligers en stagiaires!

Lees verder
Spreekbeurt

Wil je een spreekbeurt houden over Stichting Jarige Job? Wij helpen graag!

Lees verder
Spaarkaart

Met de spaarkaart app spaar je voor de verjaardag van een ander kind. Een leuke manier voor kinderen om maatschappelijk betrokken te zijn!

Lees verder
Educatieprogramma

Speciaal voor basisscholen heeft Stichting Jarige Job samen met Podium een online educatieprogramma ontwikkeld.

Lees verder
Nieuwsbrief ontvangen?
×

Jarige Job Inpakmarathon

Van 7 juni 12 uur tot 8 juni 12 uur hebben we samen met honderden vrijwilligers 24 uur lang 10.000 verjaardagsboxen ingepakt. Er zijn maar liefst 10.126 verjaardagsboxen ingepakt en er is €20.967,- ingezameld door de deelnemers. Bekijk de aftermovie en de foto’s via de knop hieronder!

Helpen kan nog steeds! Sponsor de Inpakmarathon om alle ingepakte verjaardagsboxen van €35,- per stuk ook te kunnen financieren.

Doneer via Tikkie
Zoeken in Stichting Jarige Job