Logo Ieder kind verdient een verjaardag

Schenkingsovereenkomst

Wil jij Stichting Jarige Job steunen door het schenken van een periodieke gift? Periodiek schenken met een schenkingsovereenkomst heeft fiscale voordelen omdat dit volledig aftrekbaar is.

 

 

 

Voorwaarden

Een gift is een periodieke gift wanneer aan 3 voorwaarden wordt voldaan:

  • Je geeft jaarlijks hetzelfde bedrag aan dezelfde instelling of vereniging.
  • Je mag zelf weten of je de jaarlijkse gift in 1 keer of in meerdere keren betaalt.
  • Je betaalt het bedrag 5 opeenvolgende jaren of langer. Je hebt vastgelegd wanneer de jaarlijkse gift stopt, bijvoorbeeld na 5 jaar of bij eventueel overlijden.

Je mag je periodieke gift helemaal aftrekken als je aan de onderstaande voorwaarden voldoet:

  • Je gift naar een ANBI gaat zoals Stichting Jarige Job.
  • Je niks ontvangt in ruil voor de periodieke gift.
  • De periodieke gift vastgelegd is in een overeenkomst opgesteld door een notaris. Of maak gebruik van deze schenkingsovereenkomst opgemaakt door de Belastingdienst. Vul de schenkingsovereenkomst in en stuur deze naar facturen@stichtingjarigejob.nl.

Goed om te weten: Een gift die je deed vóór het sluiten van de overeenkomst, is geen periodieke gift, maar een gewone gift. Meer informatie over belastingvrij schenken? Klik hier.

Nieuwsbrief ontvangen?
×

Karweitje voor een Partijtje

Roep deze zomervakantie je kinderen, neefjes, nichtjes of buurkinderen op om klusjes te doen in ruil voor donaties aan Stichting Jarige Job! Met deze donaties sparen kinderen verjaardagsboxen in de nieuwe Jarige Job spaarkaart app. Hiermee maken zij door middel van karweitjes een partijtje mogelijk voor kinderen waarbij er thuis geen geld is voor het vieren van een verjaardag.

Help jij mee?

Autowassen voor Karweitje voor een Partijtje
Doneer via Tikkie
Zoeken in Stichting Jarige Job