Logo Ieder kind verdient een verjaardag

Kom jij helpen inpakken?

Wil jij alleen, of samen met vrienden, familie of collega’s je handen uit de mouwen steken bij Jarige Job? Neem dan deel aan een van onze inpakmomenten of plan met je team je eigen uitje op een unieke locatie: de Van Nelle Fabriek in Rotterdam!

Mogelijkheden

Er zijn bij Jarige Job in Rotterdam diverse opties om de handen uit de mouwen te steken. Je kan met je collega’s of een grote groep vrienden je eigen teamuitje inplannen of als individu meehelpen tijdens een van onze vaste inpakmomenten op de Heldenavonden op dinsdag.

 

Teamuitjes: inpakken voor groepen

Wil jij met je collega’s of een grote groep vrienden bij ons verjaardagsboxen komen inpakken? Plan je eigen teamuitje in via het formulier onderaan deze pagina. De teamuitjes worden alleen op werkdagen tussen 9.00 – 17.00 uur georganiseerd en niet ’s avonds of in het weekend.

 

Heldenavond: inpakken voor individuen 

Op dinsdagavonden worden van 19.00 – 21.30 uur inpakavonden voor individuen georganiseerd. Kom lekker in je eentje of neem je vriend(in), buurvrouw of vader mee! Schrijf je voor een inpakavond in via het formulier onderaan de pagina!

Nieuw aanmeldsysteem 

Goed nieuws! We gaan over naar een nieuw aanmeldsysteem voor onze teamuitjes en Heldenavonden. Het inplannen van je inpakuitje wordt een stuk eenvoudiger. Je ziet in onze kalender direct welke plekken er nog vrij zijn en je kunt de datum van jouw keuze gelijk reserveren.

Achter de schermen zijn we bezig om dit nieuwe aanmeldsysteem te realiseren. Vanwege de datamigratie is het inschrijven voor een teamuitje of de Heldenavond nu niet mogelijk. We verwachten dat het aanmelden voor de inpakmomenten begin oktober weer mogelijk is.

Wil jij op de hoogte gehouden worden hierover? Vul het onderstaande formulier in en je krijgt een mail wanneer het aanmelden weer mogelijk is.

"*" geeft vereiste velden aan

Graag ontvang ik een bericht wanneer ik mijn inpakuitje weer in kan plannen.*
Akkoordverklaring*
Ik ga akkoord met het privacy statement
Nieuwsbrief ontvangen?
Doneer via Tikkie
Zoeken in Stichting Jarige Job