Verjaardagsbox aanvragen

Heb jij of ken jij een kind van 4 t/m 18 jaar dat zijn verjaardag niet kan vieren? Vraag dan 6 weken voor de verjaardag een verjaardagsbox aan via onderstaand formulier.

Wanneer je een verjaardagsbox aanvraagt, krijg je alleen een e-mail van ons wanneer wij vragen hebben over de aanvraag of als de aanvraag na beoordeling afgewezen wordt. Wegens drukte kunnen wij niet iedereen berichten dat er een verjaardagsbox aankomt. Zodra de verjaardagsbox verstuurd is, krijg je een track & trace van PostNL, het is daarom belangrijk dat je het juiste e-mailadres opgeeft.

De verjaardagsbox wordt 1 à 2 weken voor de verjaardag van het kind verstuurd. Heb je 1 week voor de verjaardag nog geen verjaardagsbox ontvangen, stuur dan even een mailtje naar info@stichtingjarigejob.nl, dan zoeken wij het voor je uit.

Doneer via Tikkie