Logo Ieder kind verdient een verjaardag

Verjaardagsbox aanvragen

Heb jij of ken jij een kind van 4 t/m 18 jaar dat zijn verjaardag niet kan vieren? Vraag dan een verjaardagsbox aan via onderstaand formulier. De aanvraag kun je vanaf 3 maanden tot uiterlijk 6 weken voor de verjaardag doen.

De verjaardagsbox wordt 1 à 2 weken voor de verjaardag van het kind verstuurd. Zodra de verjaardagsbox verstuurd is, krijg je een track & trace van PostNL, het is daarom belangrijk dat je het juiste e-mailadres opgeeft.

Heb je 1 week voor de verjaardag nog geen verjaardagsbox ontvangen, stuur dan even een mailtje naar verjaardagsbox@stichtingjarigejob.nl, dan zoeken wij het voor je uit.

Tip! Download hier de PostNL app op je telefoon. Zo weet je altijd wanneer de verjaardagsbox wordt bezorgd.

Heb je meer hulp nodig? Bijvoorbeeld voor schoolspullen, sporten, muziek- en zwemles of een uitje. Kijk dan op de website van Sam& voor alle kinderen!

Nieuwsbrief ontvangen?
×

Karweitje voor een Partijtje

Roep deze zomervakantie je kinderen, neefjes, nichtjes of buurkinderen op om klusjes te doen in ruil voor donaties aan Stichting Jarige Job! Met deze donaties sparen kinderen verjaardagsboxen in de nieuwe Jarige Job spaarkaart app. Hiermee maken zij door middel van karweitjes een partijtje mogelijk voor kinderen waarbij er thuis geen geld is voor het vieren van een verjaardag.

Help jij mee?

Autowassen voor Karweitje voor een Partijtje
Doneer via Tikkie
Zoeken in Stichting Jarige Job