Logo Ieder kind verdient een verjaardag

82.750 cadeaus gedoneerd tijdens PostNL Mooi Gebaar actie

Tijdens de Mooi Gebaar actie van PostNL zijn er meer dan 80.000 cadeaus aan Stichting Jarige Job gedoneerd. Ook dit jaar riep PostNL iedereen op om een verjaardagscadeau in januari en februari te doneren. De gedoneerde cadeaus gebruikt Jarige Job om door te geven aan jarige kinderen in Nederland, die vanwege geldgebrek thuis anders geen verjaardag kunnen vieren.

Mooi gebaar voor Jarige Job

Voor het vierde jaar op rij riep PostNL iedereen op om een mooi gebaar te maken en een cadeau te doneren aan Jarige Job. In januari en februari stelde PostNL op de website kosteloos verzendlabels beschikbaar voor het doneren van speelgoed en andere verjaardagscadeautjes aan kinderen in armoede. Op deze manier kon iedereen ongebruikte , nieuwe cadeaus via de pakketbezorger doneren aan een kind uit een kwetsbaar gezin. Ook was het mogelijk om een cadeau te doneren in vestigingen van Poiesz-supermarkten en Bruna-winkels door heel Nederland. De oproep vanuit PostNL vond dit jaar voor de vierde keer op rij plaats, en ook dit jaar werden er meer verjaardagscadeaus gedoneerd dan het jaar ervoor!

PostNL en Stichting Jarige Job

PostNL en Stichting Jarige Job werken al jaren samen; de pakketbezorgers bezorgen de verjaardagsboxen bij gezinnen door heel Nederland. De verjaardagsboxen bevatten, naast de cadeaus, taartmix, slingers, ballonnen, traktaties en lekkers voor thuis. Kortom, alles om van een verjaardag een echt feestje te maken.

Vanuit Stichting Jarige Job bedankt aan iedereen die heeft bijgedragen aan de #mooigebaar actie door een cadeau of een geldbedrag te doneren! Ook zijn we alle PostNL-punten, Bruna-winkels en Poiesz-supermarkten die de cadeaus in ontvangst hebben genomen ontzettend dankbaar. Dankzij ieders inzet kunnen we de komende maanden duizenden verjaardagsboxen vullen met de mooiste cadeaus!

Nieuwsbrief ontvangen?
Doneer via Tikkie
Zoeken in Stichting Jarige Job