Inkleur enveloppen en uitnodigingen

Pimp 'm op en stuur 'm op

Speciaal voor Stichting Jarige Job heeft Enveloppenland.nl leuke kleurplaat enveloppen samengesteld. Stichting Jarige Job trakteert kinderen uit de armste gezinnen in de samenleving op een verjaardag. "Met een verjaardagsbox ter waarde van 35,- zorgt stichting Jarige Job ervoor dat een kind een onvergetelijke verjaardag kan beleven".

Bij aankoop van een inkleur envelop en/of een uitnodiging doneert Enveloppenland.nl 10% van het aankoopbedrag aan Stichting Jarige Job. Er zijn drie bijzondere feestelijke designs waaruit u kunt kiezen. Deze enveloppen zijn perfect te combineren met deĀ bijpassende inkleur uitnodigingen en inkleur sluitzegels.

PostNL #mooigebaar Actie

Stichting Jarige Job en PostNL roepen ook dit jaar weer op om een cadeautje te doneren! Bewaar of koop een nieuw cadeau en verstuur deze in januari gratis met PostNL naar Stichting Jarige Job.

Liever een bijdrage doneren? Klik op de donatiebutton.

Doneer via Tikkie