Logo Ieder kind verdient een verjaardag

Jarige Job Inpakmarathon | 7 & 8 juni 2024 | Van Nelle Fabriek Rotterdam

De Jarige Job Inpakmarathon komt er weer aan en ook jij kunt erbij zijn! Als individu of met een groep vrienden. Het doel? Zoveel mogelijk verjaardagsboxen vullen voor kinderen uit gezinnen met minder geld. Bekijk hieronder het schema met de verschillende thema’s en tijden en schrijf je in via het formulier onderaan de pagina.

 

Laat je sponsoren!
De ingepakte boxen van €35,- per stuk moeten ook betaald worden. Hoe leuk is het om je eigen ingepakte boxen te bekostigen? Maak je eigen actiepagina aan en laat je sponsoren door familie, vrienden of collega’s.

 

De Inpakmarathon 2023 is inmiddels achter de rug. Bekijk hier de foto’s en de aftermovie!

Houd onze website en socials in de gaten voor de Inpakmarathon in 2024. Of schrijf je onderaan deze pagina in voor onze nieuwsbrief, zo ben je als eerste op de hoogte van onze evenementen!

 

 

De inschrijving voor de Inpakmarathon 2023 is gesloten. Houd onze website en socials in de gaten voor de Inpakmarathon in 2024. Of schrijf je onderaan deze pagina in voor onze nieuwsbrief, zo ben je als eerste op de hoogte van onze evenementen!

 

 

Nieuwsbrief ontvangen?
×

Karweitje voor een Partijtje

Roep deze zomervakantie je kinderen, neefjes, nichtjes of buurkinderen op om klusjes te doen in ruil voor donaties aan Stichting Jarige Job! Met deze donaties sparen kinderen verjaardagsboxen in de nieuwe Jarige Job spaarkaart app. Hiermee maken zij door middel van karweitjes een partijtje mogelijk voor kinderen waarbij er thuis geen geld is voor het vieren van een verjaardag.

Help jij mee?

Autowassen voor Karweitje voor een Partijtje
Doneer via Tikkie
Zoeken in Stichting Jarige Job