Logo Ieder kind verdient een verjaardag

Jarige Job Inpakmarathon: inschrijving geopend!

In oktober is het dan eindelijk weer zover; de Stichting Jarige Job Inpakmarathon zal na twee afgelaste edities weer losbarsten op het Van Nelle terrein in Rotterdam. Dit jaar steken we het jaarlijkse evenement in een aangepast jasje. Het knalfeest wordt verspreid over drie dagen, zodat we op een verantwoorde én feestelijke manier zoveel mogelijk verjaardagsboxen in kunnen pakken!

We naderen het eind van 2021, en juist in deze laatste maanden zijn er nog ontzettend veel kinderen die wachten op een feestelijke verjaardagsbox. Met de zomer en verjaardagsmaand september achter ons begint de voorraad verjaardagsboxen op locatie bij Jarige Job te slinken. Tijd dus om gezamenlijk de handen uit de mouwen te steken en zoveel mogelijk verjaardagsboxen te voorzien van cadeaus, feestversiering, verjaardagstaart en meer!

Inpakmarathon 1, 2 en 3 oktober

Wat is de Jarige Job Inpakmarathon? Honderden vrijwilligers die hun krachten bundelen om zoveel mogelijk verjaardagsboxen in te pakken! Dit gebeurt van vrijdag 1 oktober tot en met zondag 3 oktober en in 12 shifts. Elke shift begint met een half uur uitleg, gevolgd door 2 uur inpakken in een feestelijk verkleedthema! Jarige Job zorgt voor toffe outfits en accessoires passend bij elk thema. Samen gaan we er een feestje van maken en het record van 8.120 verjaardagsboxen verbreken! Wil jij deel uitmaken van dit onvergetelijke evenement? De inschrijvingen gaan hard, dus wees er snel bij!

Meld je aan voor de Inpakmarathon

Nieuwsbrief ontvangen?
Doneer via Tikkie
Zoeken in Stichting Jarige Job