Jarige Job te horen op de radio

Heb jij de Stichting Jarige Job radiospot al voorbij horen komen op de radio? In de nieuwe radiocommercial vragen we aandacht voor kinderen die geen verjaardag kunnen vieren vanwege geldgebrek en hoe we dit leed proberen te verzachten met de Jarige Job verjaardagsbox.

Locale radiozenders

De radiocommercial is nu te horen op enkele locale radiozenders: 1Limburg, Radio West, Den Haag FM en RTV Rijnmond. Het doel van de commercial is om nog meer mensen bewust te maken van het belang van de Jarige Job verjaardagsbox. We verwijzen luisteraars door naar onze website, waar je meer kunt lezen over onze stichting, wat wij doen en belangrijker: wat jij kunt doen!

Benieuwd? Beluister de Stichting Jarige Job radiocommercial hier:

PostNL #mooigebaar Actie

Stichting Jarige Job en PostNL roepen ook dit jaar weer op om een cadeautje te doneren! Bewaar of koop een nieuw cadeau en verstuur deze in januari gratis met PostNL naar Stichting Jarige Job.

Liever een bijdrage doneren? Klik op de donatiebutton.

Doneer via Tikkie