Logo Ieder kind verdient een verjaardag

Julia loopt stage bij Stichting Jarige Job

04 maart 2021

Update: de twee stageplekken per september 2021 zijn vervuld. Solliciteren voor een stageplek per februari 2022 kan natuurlijk wel alvast!

Julia is social media stagiaire bij Stichting Jarige Job. Stage lopen bij een goed doel is volgens haar een echte aanrader. "Het mooie van een stage bij Stichting Jarige Job is dat je met iedereen aan hetzelfde doel werkt: kinderen een onvergetelijke verjaardag geven. Iedere dag ben ik weer benieuwd wat de dag ons brengt en wat voor feest het dan weer gaat worden!”

Julia: "Mijn naam is Julia Brabander, sinds februari ben ik te vinden bij Stichting Jarige Job als social media stagiaire. Ik volg de opleiding Crossmediale Communicatie aan de Hogeschool Rotterdam en zit in mijn laatste jaar. In het derde semester van mijn opleiding kregen wij de opdracht om een evenement te organiseren om geld op te halen voor Jarige Job. Toen we het verhaal van de Stichting uitgelegd kregen was ik meteen onder de indruk en had ik het gevoel dat ik meer wilde doen om hen te helpen. Daarom heb ik gesolliciteerd als social media stagiaire bij Stichting Jarige Job .

Taken social media stage

De taken die ik heb zijn onder andere content maken voor de social media kanalen van Stichting Jarige Job, ik plan posts in en beantwoord opmerkingen of vragen die worden gesteld onder onze posts. Ook schrijf ik teksten voor op de website van Stichting Jarige Job en voor in de maandelijkse nieuwsbrief. Vanaf de eerste dag heb ik vaste taken gekregen en heb ik het gevoel dat ik meedraai als volwaardig lid van het communicatieteam. Ondanks dat ik pas een maand bezig ben met deze stage bij Stichting Jarige Job heb ik al zoveel geleerd."

"Stage lopen bij een goed doel zorgt ervoor dat ik het gevoel heb dat wat ik doe iets toevoegt aan de maatschappij."

 

Stage Stichting Jarige Job in Rotterdam

"Ook al loop ik een social media stage, wil dat niet zeggen ik de hele dag achter een laptop of telefoon zit. Geregeld komen er groepen mensen verjaardagsboxen inpakken. Wanneer zij bezig zijn schiet ik vaak beeldmateriaal, die we vervolgens op onze kanalen kunnen gebruiken. Je wordt met open armen ontvangen, je hoeft niet bang te zijn dat je je verveelt en krijgt begeleiding van specialisten op het gebied van marketing en communicatie Eigenlijk raad ik iedereen aan om stage te lopen bij Stichting Jarige Job.”

Vacatures Stichting Jarige Job

Ben jij op zoek naar een toffe, veelzijdige en leerzame stageplek voor in het najaar van 2021 en ben jij maatschappelijk betrokken? Word dan stagiair(e) bij Stichting Jarige Job en maak het verschil! Per september 2021 zoeken wij weer twee nieuwe stagiaires voor de functies social media stagiair(e) & Stagiair(e) Marketing en Communicatie. Klik op de links voor meer informatie!

Stichting Jarige Job is actief op Facebook, Instagram, LinkedIn en Twitter. Volg jij ons al?

Nieuwsbrief ontvangen?
×

Karweitje voor een Partijtje

Roep deze zomervakantie je kinderen, neefjes, nichtjes of buurkinderen op om klusjes te doen in ruil voor donaties aan Stichting Jarige Job! Met deze donaties sparen kinderen verjaardagsboxen in de nieuwe Jarige Job spaarkaart app. Hiermee maken zij door middel van karweitjes een partijtje mogelijk voor kinderen waarbij er thuis geen geld is voor het vieren van een verjaardag.

Help jij mee?

Autowassen voor Karweitje voor een Partijtje
Doneer via Tikkie
Zoeken in Stichting Jarige Job