Logo Ieder kind verdient een verjaardag

Nationale Postcode Loterij

Stichting Jarige Job ontvangt sinds 2018 een jaarlijkse bijdrage van de VriendenLoterij. Sinds augustus 2021 ontvangt Jarige Job de jaarlijkse bijdrage van de Nationale Postcode Loterij en kunnen deelnemers van de Vriendenloterij meespelen voor Stichting Jarige Job. De VriendenLoterij en Nationale Postcode Loterij vormen samen de Goede Doelen Loterijen.

De jaarlijkse bijdrage en de opbrengst van de Vriendenloterij loten voor Stichting Jarige Job maakt verdere professionalisering van de organisatie mogelijk. Hierdoor kunnen we samen met onze partners Samen voor alle kinderen, Nationaal Fonds Kinderhulp, Jeugdfonds Sport & Cultuur en Leergeld Nederland nóg meer betekenen voor nóg meer kinderen in armoede!

De Goede Doelen loterijen steunen Stichting Jarige Job

Feiten en cijfers:

  • Aantal goede doelen die worden gesteund door de Nationale Postcode Loterij: 149
  • Totaalbedrag vanuit Postcode Loterij aan goede doelen in 2020: € 361,5miljoen
  • Aantal clubs, verenigingen en stichtingen die worden gesteund door de VriendenLoterij: 3.300
  • Opbrengst 2020 door deelnemers van de VriendenLoterij die direct speelden voor Stichting Jarige Job: € 4.738,- . Speel ook mee voor Stichting Jarige Job!

 

Amber Merkus, Irene Moors, Huib Lloyd, Chihab Rabeai en Cathalijn Snijders | Foto: Roy Beusker Goed Geld Gala 2019

Over de Nationale Postcode Loterij – samen maken we het verschil
De Nationale Postcode Loterij is in 1989 opgericht om goede doelen te steunen die werken aan een rechtvaardige en groene wereld waarin ze niemand uit het oog verliezen. De loterij werft fondsen voor haar goede doelen en geeft bekendheid aan hun werk.

Bij de Postcode Loterij vormt je postcode je lotnummer. Daardoor win je samen met je buren. Inmiddels spelen 3 miljoen huishoudens mee met de loterij. Deelnemers maken maandelijks kans op honderdduizenden prijzen en steunen met minimaal 40 procent van de lotprijsjaarlijks 149 goededoelenorganisaties. Sinds de oprichting van de Postcode Loterij is ruim 7,1 miljard euro aan mens en natuur geschonken.

De Postcode Loterij en de VriendenLoterij vormen de Holding Nationale Goede Doelen Loterijen. Deze loterijen zijn als Nederlandse traditie opgenomen op de lijst Inventaris Immaterieel Erfgoed (UNESCO). Het format van de Postcode Loterij is ook actief in Groot-Brittannië, Zweden, Duitsland en Noorwegen. De Goede Doelen Loterijen samen met de loterijen in deze landen zijn de derde grootste private geldgever aan goede doelen ter wereld. www.postcodeloterij.nl

Volg de Nationale Postcode Loterij op:

Nieuwsbrief ontvangen?
Doneer via Tikkie
Zoeken in Stichting Jarige Job