Logo Ieder kind verdient een verjaardag

PostNL

PostNL is al sinds 2016 trotse partner van Stichting Jarige Job. Samen zorgen we ervoor dat de verjaardagsboxen bij jarige kinderen thuis bezorgd worden. De pakketbezorgers van PostNL bezorgen onze verjaardagsboxen door heel het land!

 

PostNL #mooigebaar actie

PostNL steunt Stichting Jarige Job al enkele jaren door verjaardagsboxen bij jarige kinderen door heel Nederland te bezorgen. De jaarlijkse #mooigebaar actie is een aanvulling op die samenwerking en maakt het mogelijk voor alle mensen in Nederland om een steentje bij te dragen. Ieder jaar in januari stelt PostNL kosteloos verzendlabels beschikbaar voor het doneren van speelgoed aan kinderen in armoede.

Help je dit jaar weer mee? Download hier kosteloos een verzendlabel!

 

 

 

Nieuwsbrief ontvangen?
×

Karweitje voor een Partijtje

Roep deze zomervakantie je kinderen, neefjes, nichtjes of buurkinderen op om klusjes te doen in ruil voor donaties aan Stichting Jarige Job! Met deze donaties sparen kinderen verjaardagsboxen in de nieuwe Jarige Job spaarkaart app. Hiermee maken zij door middel van karweitjes een partijtje mogelijk voor kinderen waarbij er thuis geen geld is voor het vieren van een verjaardag.

Help jij mee?

Autowassen voor Karweitje voor een Partijtje
Doneer via Tikkie
Zoeken in Stichting Jarige Job