Doneer een cadeau met PostNL

Ieder jaar in december vraagt Stichting Jarige Job samen met PostNL extra aandacht voor kwetsbare kinderen, door iedereen op te roepen om nieuwe cadeautjes te doneren voor in de verjaardagsboxen. Wie een cadeau over heeft voor een ander kind kan dit tot en met 31 januari meegeven aan de pakketbezorger of afgeven bij een PostNL-punt in de buurt. Op de website van PostNL lees je hoe je meedoet aan de actie. Geen cadeau in huis? Maak een mooi gebaar door te doneren via onze speciale Tikkie link.

Wil je met school,  als retailer of samen met je collega’s cadeaus inzamelen? Download hier de A3 poster en enkele handige tips en richtlijnen!

PostNL is al sinds 2014 trotse partner van Stichting Jarige Job. Samen zorgen we ervoor dat de verjaardagsboxen bij jarige kinderen thuis bezorgd worden. De pakketbezorgers van PostNL bezorgen onze verjaardagsboxen door heel het land!

Doneer via Tikkie