Logo Ieder kind verdient een verjaardag

STABILO

STABILO Werkt al vanaf het begin met Jarige Job samen en levert pennen, viltstiften en kleurpotloden voor in de verjaardagsboxen. En daar is Jarige Job ontzettend blij mee! Want goede kleurpotloden en viltstiften zijn voor elk kind onmisbaar en daarom een perfect verjaardagscadeau!

Wist je trouwens dat STABILO ons ook een ontzettend gave mega steile glijbaan geschonken heeft?

STABILO is één van Europa’s meest toonaangevende schrijfwarenfabrikanten en producent van kwalitatieve producten op het gebied van schrijven, kleuren en markeren.

Het bedrijf werd in 1855 opgericht als kleine potlodenfabrikant in Nürnberg, Duitsland. Zij bestaan dus al meer dan 160 jaar. In 1865 werd het bedrijf overgenomen door Gustav Schwanhäußer en tot op de dag van vandaag is het bedrijf in handen van deze familie, een echt familiebedrijf dus! STABILO’S eerste grote succes was de uitvinding van het grafietpotlood in 1875.

Onder de holding vallen een drietal divisies: schrijfwaren, cosmetica en outdoor. Inmiddels werken er in Europa meer dan 1.400 mensen bij dit bedrijf, wereldwijd zijn dat er meer dan 4.000.

Overal is het motto hetzelfde: Colorful!

Nieuwsbrief ontvangen?
Doneer via Tikkie
Zoeken in Stichting Jarige Job