Logo Ieder kind verdient een verjaardag

Vebego

Vebego zorgt er elke week weer voor dat onze toffe locatie er spik en span uitziet. Daarnaast zijn ze verantwoordelijk voor onze gave Jarige Job outfits en zorgen we samen voor alternatieve werkzaamheden voor medewerkers van Vebego die hun huidige werkzaamheden om diverse redenen tijdelijk niet uit kunnen voeren.

Door nog meer en slimmer samen te werken, gaan we van Vebego als holding naar Vebego als ijzersterk collectief. Want door onze krachten te bundelen, profiteren we pas echt van elkaars kennis en kunde. Het geeft ons de synergie om mensen te vitaliseren. In beweging te krijgen. Te enthousiasmeren, verbinden en activeren, zodat ze goed in hun vel zitten en optimaal presteren. Dat geldt niet alleen voor onze eigen mensen, maar ook voor onze klanten, de klanten van onze klanten en onze partners.

Vitaliseren draait voor ons bovenal om geluk en voldoening. Om betekenis te vinden in ons werk. En om een positieve impact naar te hebben op de wereld om ons heen: doe mee, doe goed! Onze mensen zorgen voor schone en veilige woon- en werkomgevingen, toegewijde zorg, gastvrijheid met een glimlach en een helpende hand.

Nieuwsbrief ontvangen?
Doneer via Tikkie
Zoeken in Stichting Jarige Job