Logo Ieder kind verdient een verjaardag

VolkerWessels

VolkerWessels vindt net als Stichting Jarige Job dat ieder kind een verjaardag verdient. Daarom ondersteunen zij de stichting financieel en specifiek ‘Tour de Loer’, een route door de Rotterdamse binnenstad langs te gekke pop-up shops met als thema: feest! Tour de Loer is van 15 oktober tot 6 november 2022.

 

Alfred Vos, CEO VolkerWessels: “VolkerWessels vindt net als Stichting Jarige Job dat ieder kind een verjaardag verdient. Dat klinkt logisch, maar dat is het helaas niet, zeker niet in tijden waarin veel gezinnen de eindjes aan elkaar moeten knopen. Jarige Job doet al jaren fantastisch werk door verjaardagsboxen samen te stellen met daarin alles wat je nodig hebt voor een echte verjaardag.

VolkerWessels staat net als Jarige Job midden in de samenleving en is als familiebedrijf bovendien iedere dag bezig om het bedrijf en de wereld een stukje mooier, sterker en toekomstbestendiger over te dragen aan de volgende generatie. We zijn dan ook trots om vriend te worden van Jarige Job en hen te ondersteunen bij hun belangrijke werk voor kinderen in Nederland.”

VolkerWessels werkt overal in Nederland aan projecten die duurzaam bijdragen aan de leefomgeving. Of het nu gaat om wonen, werken of mobiliteit. Als familiebedrijf beschouwen ze het als hun opdracht en verantwoordelijkheid om niet alleen het bedrijf maar ook de wereld mooier, sterke en toekomstbestendiger over te dragen aan de volgende generaties. Dat komt ook naar voren in hun partnerships: samen bouwen aan een betere wereld door het ondersteunen van passende initiatieven met een maatschappelijke waarde.

Nieuwsbrief ontvangen?
×

Jarige Job Inpakmarathon

Van 7 juni 12 uur tot 8 juni 12 uur hebben we samen met honderden vrijwilligers 24 uur lang 10.000 verjaardagsboxen ingepakt. Er zijn maar liefst 10.126 verjaardagsboxen ingepakt en er is €20.967,- ingezameld door de deelnemers. Bekijk de aftermovie en de foto’s via de knop hieronder!

Helpen kan nog steeds! Sponsor de Inpakmarathon om alle ingepakte verjaardagsboxen van €35,- per stuk ook te kunnen financieren.

Doneer via Tikkie
Zoeken in Stichting Jarige Job