Logo Ieder kind verdient een verjaardag

Paardekooper en Jarige Job versterken vriendschap

03 mei 2021

“Dankzij deze samenwerking worden de verjaardagsboxen van Stichting Jarige Job dit jaar extra goed verpakt, beplakt én verzonden.”

Stichting Jarige Job en Paardekooper slaan de handen nog meer ineen: met trots kondigen we deze vernieuwde samenwerking aan! Het familiebedrijf dat gespecialiseerd is in verpakkingsoplossingen en -diensten was al één van onze vrienden. Deze vriendschap is nu nog verder versterkt. Het komende jaar kunnen we rekenen op een flinke ondersteuning op het gebied van verpakkingsmaterialen. Ook gaan de medewerkers van deze innovatieve verpakker ons helpen om verjaardagsboxen in te pakken. Daar zijn wij onwijs blij mee, want bij het inpakken en versturen van onze feestelijke boxen naar inmiddels meer dan 80.000 kinderen per jaar komt behoorlijk wat werk en verpakkingsmateriaal kijken!

Paardekooper: de best passende oplossing

Paardekooper staat garant voor de best passende verpakkingsoplossingen, de leukste verpakkingsideeën en de meest duurzame alternatieven. Voordat we een feestelijke verjaardagsbox naar een jarige job of jet kunnen opsturen, zijn behoorlijk wat stappen nodig. Dozen met daarin snoep, donaties of taartmix openen met snijmessen, verjaardagsboxen dichtplakken met stevige dozensluittape en handige dozensluiters en de inpakdatum met een permanent marker op de verjaardagsbox schrijven, bijvoorbeeld. Met dank aan een duidelijke adressticker belandt de feestelijke box tot slot bij de jarige thuis. Paardekooper gaat Stichting Jarige Job het komende jaar helpen bij het efficiënt verpakken en versturen van de minstens 7.000 verjaardagsboxen die we per maand bij jarige kinderen bezorgen!

Enorme groei bij Jarige Job

Samenwerkingen met specialistische partners zijn van groot belang voor Stichting Jarige Job. De laatste jaren zagen we een enorme groei in het aantal verstuurde verjaardagsboxen. In 2020 groeide dat met bijna 20 procent t.o.v. 2019. In totaal bezorgde Jarige Job dat jaar meer dan 80.000 verjaardagsboxen bij jarige kinderen door heel Nederland. Dankzij donaties en samenwerkingen met maatschappelijk betrokken bedrijven zoals Paardekooper kunnen we ervoor zorgen dat ook dit jaar alle kinderen hun verjaardag feestelijk kunnen vieren.

Timo De Goede, Logistiek Manager bij Stichting Jarige Job: "Dankzij de bijdrage van onze betrouwbare partner Paardekooper worden de verjaardagsboxen van Stichting Jarige Job dit jaar extra goed verpakt, beplakt én verzonden. De tape houdt de verjaardagsboxen bij elkaar en de adresstickers zorgen dat deze bij de jarigen terechtkomen. Dankzij deze mooie samenwerking zien wij een gigantische logistieke operatie dit jaar vol vertrouwen tegemoet!"

Ook Lyanne Paardekooper, CMO bij Koninklijke Paardekooper Group, is blij en trots op de samenwerking met Stichting Jarige Job. “Deze samenwerking sluit perfect aan bij onze doelen op het gebied van duurzaamheid. Als familiebedrijf hoort daarbij voor ons ook een maatschappelijk en menselijk aspect. Persoonlijk vind ik het heel belangrijk dat alle kinderen een fijne jeugd hebben, waarin ze mooie herinneringen opbouwen voor een succesvolle toekomst. Heel graag dragen we namens Paardekooper daaraan dan ook ons steentje bij. Met veel enthousiasme en liefde denken we en helpen we mee bij het zo goed mogelijk inpakken en versturen van de verjaardagsboxen en helpen we Stichting Jarige Job om op een nog betere manier invulling te geven aan hun ambities. Dat is niet alleen voor alle jarige jobs en jarige jetten, maar ook voor ons een feestje!”

Nieuwsbrief ontvangen?
Doneer via Tikkie
Zoeken in Stichting Jarige Job