Logo Ieder kind verdient een verjaardag

Op Valentijnsdag speeddaten voor het goede doel bij Jarige Job

31 januari 2020

Singles hoeven zich niet te vervelen op Valentijnsdag! In je eentje op de bank met een romantische film en een doos koekjes of de stad in met je vrijgezellen vrienden? Echt niet! Op 14 februari steken we bij Stichting Jarige Job de handen uit de mouwen tijdens Daten met je Hart. Een avond waarbij vrijgezellen op date gaan en als koppel een verjaardagsbox inpakken. Iedere box gaat naar een jarig kind dat vanwege geldgebrek geen verjaardag kan vieren thuis en op school. Binnen no time heb je een handvol leuke vrijgezellen ontmoet en net zoveel verjaardagsboxen ingepakt.
 

Valentijnsdag voor singles

Op 14 februari verzamelen singles zich bij Stichting Jarige Job om vrijwilligerswerk te doen. Tijdens Valentijnsdag vind Daten met je Hart plaats, een evenement waarbij je elke keer met een ander persoon een verjaardagsbox inpakt. Zoek samen een leuk cadeautje uit voor de jarige en leer elkaar aan de hand van leuke vragen beter kennen. Tussen het inpakken door kun je samen nog even aan de bar hangen, of ga direct door voor de volgende date.. Hoe dan ook wordt het een gezellige avond waarbij je leuke mensen ontmoet en tegelijk iets goeds doet voor een ander! Meld je snel aan via www.datenmetjehart.nl! Meedoen aan Daten met je Hart is op basis van een vrijwillige donatie.
 

Ieder kind verdient een verjaardag

Slingers, een cadeau en trakteren: het hoort er allemaal bij op je verjaardag. Stichting Jarige Job zet zich in voor meer dan 61.000 kinderen in Nederland voor wie een feestje niet zo vanzelfsprekend is. Vanwege de financiële situatie thuis is er geen geld voor een cadeau of een traktatie. Om deze kinderen een verjaardag om nooit te vergeten te bezorgen, sturen we een goedgevulde verjaardagsbox op. Deze box bevat cadeautjes, een leesboek, taart om zelf te bakken, traktaties voor op school, slingers, ballonnen en meer! Zo maakt Stichting Jarige Job van iedere verjaardag een feestje.
 
Speeddaten en tegelijk iets goeds doen voor kinderen in Nederland die in armoede leven? Meld je snel aan via www.datenmetjehart.nl. Deze zesde editie van Daten met je Hart vindt plaats in de Van Nelle Fabriek in Rotterdam bij Stichting Jarige Job (Hal K). Om 18.30 uur openen de deuren en om 22.00 uur sluiten we af.

 

Aftermovie Daten met je Hart 2019

Nieuwsbrief ontvangen?
×

Jarige Job Inpakmarathon

Van 7 juni 12 uur tot 8 juni 12 uur hebben we samen met honderden vrijwilligers 24 uur lang 10.000 verjaardagsboxen ingepakt. Er zijn maar liefst 10.126 verjaardagsboxen ingepakt en er is €20.967,- ingezameld door de deelnemers. Bekijk de aftermovie en de foto’s via de knop hieronder!

Helpen kan nog steeds! Sponsor de Inpakmarathon om alle ingepakte verjaardagsboxen van €35,- per stuk ook te kunnen financieren.

Doneer via Tikkie
Zoeken in Stichting Jarige Job