Logo Ieder kind verdient een verjaardag

Stage bij Stichting Jarige Job

17 juni 2021

Update: de twee stageplekken per september 2021 zijn vervuld. Solliciteren voor een stageplek per februari 2022 kan natuurlijk wel alvast!

Op zoek naar een stageplek met maatschappelijke impact? Wanneer je stage loopt bij Stichting Jarige Job draag je bij aan het waarmaken van verjaardagen voor kinderen, maar hoe doe je dat precies? Tijdens jouw stageperiode ga je aan de slag in het communicatieteam van Jarige Job. Je houdt je bezig met het creëren van bewustwording en het binnenhalen van nieuwe donateurs via diverse kanalen. Als stagiair heb je je eigen taken die je, onder goede begeleiding, uitvoert en ben je een volwaardig lid van het Jarige Job team!

Een dag bij Jarige Job

De dag begint met een kopje koffie of thee en even gezellig bijpraten met je collega’s. Daarna ga je aan de slag met het beantwoorden van berichten die via de website, e-mail of social media binnen zijn gekomen. Ook kijk je wat er speelt op social media en hoe Stichting Jarige Job hierop kan inspelen! Als student met interesse in de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van communicatie en social media, denk je mee met het team en deel je jouw mening tijdens de wekelijkse teammeetings. Zelf mag je ook komen met nieuwe ideeën voor Stichting Jarige Job en deze tijdens brainstormsessies met het communicatieteam verder uitwerken.

Samen met een van de communicatiespecialisten van Jarige Job bespreek je de content die gepland staat voor die week en bepaal je welke communicatiemiddelen jij gaat creëren. Communicatiemiddelen die Stichting Jarige Job gebruikt zijn o.a. digitale nieuwsbrieven, social media content en nieuwsberichten op de website. Bij het maken van de communicatie-uitingen krijgen je de vrijheid om zelf in te vullen hoe je dit doet, van het beeld tot de copy. Dus genoeg ruimte om je creativiteit te gebruiken en toffe content te maken!

Daarnaast onderhoud je als stagiair ook contact met scholen en bedrijven die voor Stichting Jarige Job inzamelingsacties organiseren. Je verzorgt promotiemateriaal voor de actie, vraagt om updates rondom de actie en aan het einde van de inzamelingsactie stuur je een bedankje aan de organisatoren.

Stageplek in Rotterdam

Tijdens je stage bij Stichting Jarige Job werk je op een van de mooiste plekjes van Rotterdam! Onze Verjaardagsfabriek is gevestigd in de Van Nelle Fabriek, neem in je pauze dus zeker even de tijd om een rondje te wandelen over het terrein. Naast de communicatiewerkzaamheden help je ook zo nu en dan in Verjaardagsfabriek waar duizenden verjaardagsboxen per maand ingepakt worden. Je motiveert en enthousiasmeert de groepen die verjaardagsboxen komen inpakken of houdt een welkomstpraatje waarbij je de vriwilligers informeert over onze missie. Stichting Jarige Job biedt je de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen op allerlei gebieden, altijd onder goede begeleiding vanuit het team.

Vacatures Stichting Jarige Job

Per september 2021 zoeken wij weer twee nieuwe stagiaires voor de functies Social Media Stagiair(e) & Stagiair(e) Marketing en Communicatie. Klik op de links voor meer informatie. Wie weet loop jij aankomend najaar stage bij Stichting Jarige Job en help je mee het verschil te maken!

Stichting Jarige Job is actief op Facebook, Instagram, LinkedIn en Twitter. Volg jij ons al?

 

Nieuwsbrief ontvangen?
×

Jarige Job Inpakmarathon

Van 7 juni 12 uur tot 8 juni 12 uur hebben we samen met honderden vrijwilligers 24 uur lang 10.000 verjaardagsboxen ingepakt. Er zijn maar liefst 10.126 verjaardagsboxen ingepakt en er is €20.967,- ingezameld door de deelnemers. Bekijk de aftermovie en de foto’s via de knop hieronder!

Helpen kan nog steeds! Sponsor de Inpakmarathon om alle ingepakte verjaardagsboxen van €35,- per stuk ook te kunnen financieren.

Doneer via Tikkie
Zoeken in Stichting Jarige Job