Logo Ieder kind verdient een verjaardag

Stichting Jarige Job Pop up Shop

Maak een mooi gebaar en help kwetsbare arme kinderen aan een verjaardagscadeau!

In Nederland kunnen meer dan 61.000 kinderen hun verjaardag niet vieren, omdat daar thuis geen geld voor is. Een deel van de kinderen meldt zichzelf op hun verjaardag zelfs ziek op school, omdat ze niet kunnen trakteren. Zij komen hierdoor vaak in een sociaal isolement terecht. Stichting Jarige Job helpt deze kinderen door hun ouders een complete verjaardagsbox te geven. Hierin zit alles wat nodig is voor het vieren van een echte verjaardag, thuis én op school.

Black Friday in Rotterdam is dit jaar de aftrap van een maand waarin geven en het vieren van een feestje centraal staan. Hiermee krijgt Black Friday naast het karakter van korting en kopen een tweede gezicht: geven. Samen met Urban Department Store Rotterdam roepen we in de decembermaand winkelend publiek op te doneren en zo voor ieder kind een verjaardag mogelijk te maken.

We openen daarom een Pop up shop op de Korte Lijnbaan. De shop is in eerste instantie een plek waar winkelend publiek een cadeautje kan doneren. Daarnaast laten we bezoekers op een laagdrempelige manier kennismaken met armoedeproblematiek, wat Stichting Jarige Job doet op dat vlak en laten we zien hoe gaaf het is om iets goeds te doen voor een ander.

De Pop up shop is geopend van 29 november tot en met 29 december op vrijdag, zaterdag en zondag

Vrijdag                  14:00 – 20:00uur

Zaterdag              11:00 – 17:00uur

Zondag                 12:00 – 16:00uur

Houdt de social media kanalen van Stichting Jarige Job in de gaten voor alle informatie over de Jarige Job Pop up.  Je cadeau versturen via PostNL? Meer informatie: https://www.postnl.nl/campagnes/mooi-gebaar/

Nieuwsbrief ontvangen?
Doneer via Tikkie
Zoeken in Stichting Jarige Job