Logo Ieder kind verdient een verjaardag

Toffe stageplek bij Jarige Job

14 november 2022

Wil jij een leuke stageplek op de tofste locatie van Rotterdam en waar je ook nog eens heel veel leert? Solliciteer dan snel op één van de twee stageplekken. Per februari 2023 zijn er weer twee stageplekken beschikbaar binnen ons marketing en communicatie team voor de functies stagiair social media en stagiair marketing en communicatie.

Stage bij Jarige Job

Een dag op het Jarige Job kantoor begint uiteraard met een kopje thee of koffie en even bijpraten met collega’s en aanwezige vrijwilligers. Dan gaat de dag van start met het bekijken en het beantwoorden van mails die binnengekomen zijn via de algemene mailbox en geef je antwoord op berichten die je ontvangt via onze social media kanalen. Tijdens de wekelijkse teammeetings wordt er besproken wat voor de komende tijd op de planning staat en hoe het communicatieteam daarmee aan de slag gaat. Bij deze meeting deel jij je mening en neem je een actieve houding aan. Als gedreven student met passie voor communicatie en social media deel jij jouw ideeën met de rest van het team.

Werkzaamheden

Met een communicatiespecialist van Jarige Job bespreek je welke content er voor de week gepland staat en welke communicatiemiddelen je daarvoor gaat gebruiken. Dit kan o.a. content zijn voor onze social media kanalen, digitale nieuwsbrieven of nieuwsberichten voor de website. Tijdens het uitwerken van deze communicatie-uitingen krijg je input en feedback van je collega’s om zo het meest uit je stage te kunnen halen. Naast dat krijg je alle vrijheid voor de uitwerking, beeld en bijpassende copy voor de uitingen, dit mag naar jouw eigen ideeën gemaakt worden. Binnen de richtlijnen is er dus veel ruimte voor jouw creativiteit.

Er worden wekelijks verschillende inzamelingsacties en initiatieven voor Stichting Jarige Job georganiseerd door o.a. scholen en bedrijven. Als stagiair is het jouw verantwoordelijkheid om het contact met hen te onderhouden, om updates te vragen, promotiemateriaal aan te bieden en hen natuurlijk ook te bedanken wanneer de inzamelactie voltooid is.

Naast dat je hard aan de slag gaat met verschillende communicatiewerkzaamheden, ben je als stagiair ook regelmatig bezig om iedereen die langskomt op onze locatie te enthousiasmeren en te motiveren. Er zijn bijna dagelijks verschillende teams, vanuit organisaties of vriendengroepen, aanwezig voor het inpakken van verjaardagsboxen. Het is dan de bedoeling dat de missie van Stichting Jarige Job wordt overgedragen door middel van een presentatie en het inpakken een echt feestje wordt. Als stagiair heb je dus niet alleen een hart voor communicatie maar ook vooral voor de organisatie.

Vacature stage in Rotterdam

Per februari 2023 zoeken wij weer twee enthousiaste stagiaires voor de functies stagiair social media en stagiair marketing en communicatie. Klik op de links voor meer informatie over de vacature. Wie weet loop aankomend jaar stage bij Stichting Jarige Job in Rotterdam en help jij mee het verschil te maken! Alvast een kijkje nemen achter de schermen? Volg ons op Instagram, Facebook, LinkedIn of TikTok.

Nieuwsbrief ontvangen?
×

Karweitje voor een Partijtje

Roep deze zomervakantie je kinderen, neefjes, nichtjes of buurkinderen op om klusjes te doen in ruil voor donaties aan Stichting Jarige Job! Met deze donaties sparen kinderen verjaardagsboxen in de nieuwe Jarige Job spaarkaart app. Hiermee maken zij door middel van karweitjes een partijtje mogelijk voor kinderen waarbij er thuis geen geld is voor het vieren van een verjaardag.

Help jij mee?

Autowassen voor Karweitje voor een Partijtje
Doneer via Tikkie
Zoeken in Stichting Jarige Job