Logo Ieder kind verdient een verjaardag

Kom jij ons helpen?

Wil jij samen met je collega’s je handen uit de mouwen steken bij Jarige Job? Neem dan deel aan een van onze inpakmomenten. Kom een dag helpen in onze loods als aanpakker of plan met je team je eigen uitje op een unieke locatie: de Van Nelle Fabriek in Rotterdam!

Teamuitje inpakken

Wil jij met je collega’s bij ons verjaardagsboxen komen inpakken? Plan je eigen teamuitje in Rotterdam in via onze teamuitjesplanner! De teamuitjes worden alleen op werkdagen tussen 9.00 – 17.00 uur georganiseerd en niet ’s avonds of in het weekend.

Onze teamuitjes zijn erg gewild en daar zijn wij natuurlijk ontzettend blij mee! Dit betekent echter wel dat we bijna helemaal volgeboekt zijn t/m december 2024.

Plan jouw teamuitje inpakken

Aanpakker voor een dag

Steeds meer bedrijven willen maatschappelijke impact maken en stimuleren hun werknemers om vrijwilligerswerk te doen. Krijg jij van jouw werkgever uren die je in kunt zetten voor vrijwilligerswerk? Word dan aanpakker voor een dag bij Stichting Jarige Job! Je helpt de hele dag mee in onze loods en ontvangt aan het einde van de dag een certificaat van deelname. Lees hier meer over wat je van een dag als aanpakker kunt verwachten. Een dag als aanpakker start om 9.15 uur en eindigt rond 17.00 uur. Je kunt je inschrijven met maximaal 4 collega’s per inschrijving via onderstaande button.

Plan jouw dag als aanpakker
Nieuwsbrief ontvangen?
×

Karweitje voor een Partijtje

Roep deze zomervakantie je kinderen, neefjes, nichtjes of buurkinderen op om klusjes te doen in ruil voor donaties aan Stichting Jarige Job! Met deze donaties sparen kinderen verjaardagsboxen in de nieuwe Jarige Job spaarkaart app. Hiermee maken zij door middel van karweitjes een partijtje mogelijk voor kinderen waarbij er thuis geen geld is voor het vieren van een verjaardag.

Help jij mee?

Autowassen voor Karweitje voor een Partijtje
Doneer via Tikkie
Zoeken in Stichting Jarige Job