Logo Ieder kind verdient een verjaardag

Daten met je Hart 2024: speeddaten bij Jarige Job!

02 januari 2024

Iets doen voor minderbedeelde kinderen in Nederland en tegelijkertijd misschien wel de liefde van je leven ontmoeten? Dat kan! Op zaterdag 10 februari organiseert Stichting Jarige Job 'Daten met je Hart'. Een dating event waarbij je de kans krijgt om leuke vrijgezellen te ontmoeten en je tegelijkertijd verjaardagsboxen inpakt voor kinderen die hun verjaardag niet kunnen vieren omdat er thuis geen geld voor is. Dit jaar organiseren wij Daten met je Hart voor het tweede jaar samen met Mingle the Single, ervaringsdeskundigen in het maken van matches!

Speeddaten in Rotterdam

Daten en tegelijkertijd het verschil maken! Steek samen met andere singles de handen uit de mouwen tijdens Daten met je Hart op zaterdag 10 februari. Het evenement vindt plaats op onze locatie in de Van Nellefabriek in Rotterdam. Wij zorgen voor een lekker drankje, een snackje en natuurlijk de romantische sfeer.

Daten met je Hart 2024 is inmiddels achter de rug. Bekijk hier de foto’s en de aftermovie!

Houd onze website en socials in de gaten voor Daten met je Hart in 2025. Of schrijf je onderaan deze pagina in voor onze nieuwsbrief, zo ben je als eerste op de hoogte van onze evenementen!

Na het inpakken tijd voor de borrel!

Klaar met inpakken en speeddaten? Kom naar de borrel voor een lekker drankje en hapje. Er is een DJ aanwezig en je hebt de mogelijkheid om gezellig na te kletsen met alle deelnemers! Na afloop kun je bij Mingle the Single aangeven wie je nog eens zou willen spreken. Bij een wederzijdse interesse ontvang je binnen 24 uur een persoonlijke matchmail en krijg je elkaars e-mailadres.

Aanmelden voor Daten met je Hart?

Leuk! Iedere single vanaf 25 jaar is welkom, hetero én non-hetero. Je kunt je opgeven voor de leeftijdsgroep waar je in valt (25-50 of 50+) en tijdens het inpakken/speeddaten zal er gewerkt worden in leeftijdsgroepen die dichter bij elkaar liggen. Deelname kost €12,50 dit is inclusief een aantal dates, hapje, drankje en uitrijkaart en dit bedrag wordt na aftrek van de transactiekosten door Mingle the Single rechtstreeks overgemaakt naar Jarige Job.

Daten met je Hart 2024 is inmiddels achter de rug. Bekijk hier de foto’s en de aftermovie!

Wat doet Stichting Jarige Job?

In Nederland zijn er ieder jaar weer kinderen die hun verjaardag niet kunnen vieren, omdat er thuis geen geld voor is. Stichting Jarige Job helpt deze kinderen door het geven van een verjaardagsbox t.w.v. €35,-. Hierin zit alles wat nodig is voor een echte verjaardag, thuis én op school! Jaarlijks vieren inmiddels meer dan 100.000 kinderen hun verjaardag met de hulp van Jarige Job! In de verjaardagsboxen gaan cadeautjes, traktaties voor thuis én op school, versiering en alle ingrediënten voor een verjaardagstaart!

Nieuwsbrief ontvangen?
×

Jarige Job Inpakmarathon

Nachtbrakers gezocht voor de Inpakmarathon!

We gaan op 7 & 8 juni 24 uur lang verjaardagsboxen inpakken. Kom jij al feestend inpakken? We hebben nog een aantal plekjes open in de nachtelijke shifts. Meld je snel aan!

Doneer via Tikkie
Zoeken in Stichting Jarige Job